QUI SOM

Si tens fills (o planeges tenir-los) , si tens dubtes sobre la criança, si t'agradaria trobar un grup de pares/mares que et poguessin ajudar, recolzar..si busques informació sobre la Lactància Materna, sobre l'alimentació complementària o sobre el son dels infants, si les teves nits són mogudes, si fa poc que has tingut un bebé i estàs en ple post part i ningú t'entén, o simplement, t'agradaria compartir amb nosaltres les teves experiències, no ho dubtis, VINE! Ens podràs trobar el SEGON I QUART DISSABTE DE CADA MES al Centre Cívic de PLA DE PALAU (COSTAT PARC MIGDIA) de 16.30 a 18.30

dijous, 31 de gener del 2008

Que no ens separin

He afegit a la llista d'enllaços interessants la web de la campanya Que no os separen.
Es tracta d'una iniciativa de l'associació El Parto es Nuestro, que té com a objectiu informar, difondre i afavorir una pràctica que, sembla mentida, encara no és vigent a tots els naixements: el contacte pell amb pell de la mare i el seu fill recent nascut des del primer instant de vida fora de l'úter matern.
La iniciativa vol informar als pares i mares del dret que té tot recent nascut a estar amb la seva mare des del primer moment i que quan no és així es produeix una situació d'estrés en el nadó (i normalment en la mare també). Vol donar a conèixer els estudis i avenços científics en aquest camp, i afavorir l'aplicació del Mètode Cangur a tots els recent nascuts, tant si són prematurs com si no.
És una campanya que hauria de rebre el suport de tothom: mares, pares, embarassades, professionals... ja que senzillament està reclamant un fet que tots, encara que sigui inconscientment, sabem: que on millor està un recent nascut és en braços de la seva mare.

Patufa