QUI SOM

Si tens fills (o planeges tenir-los) , si tens dubtes sobre la criança, si t'agradaria trobar un grup de pares/mares que et poguessin ajudar, recolzar..si busques informació sobre la Lactància Materna, sobre l'alimentació complementària o sobre el son dels infants, si les teves nits són mogudes, si fa poc que has tingut un bebé i estàs en ple post part i ningú t'entén, o simplement, t'agradaria compartir amb nosaltres les teves experiències, no ho dubtis, VINE! Ens podràs trobar el SEGON I QUART DISSABTE DE CADA MES al Centre Cívic de PLA DE PALAU (COSTAT PARC MIGDIA) de 16.30 a 18.30

dimarts, 20 de novembre del 2007

El perquè del nostre nom

Grup de Suport a la Criança de Girona.
Analitzem-ne el significat:
Grup, perque som una colla de mares, de procedència diversa, amb fills d'edats diferents, amb vivències, pensaments i experiències de tota classe, però amb un objectiu que ens uneix: la voluntat de fer créixer els nostres fills amb amor. ( Per cert, de moment només som mares, però sabem que ben aviat molts pares i professionals se'ns uniran!)

de Suport, perque cadascuna de les experiències que vivim com a mares, si bé són personals i intransferibles, poden ajudar a altres mares, pares i familiars a veure punts de vista diferents als que en un moment determinat ens aferrem. Llegir, escriure, parlar o escoltar, tot és benvingut. Compartir dubtes, pors, alegries i també tristors, aquesta és la finalitat.

a la Criança, perque tots els components d'aquest Grup pensem que la millor manera d'educar els nostres fills (actuals i futurs) és en l'amor, el respecte, la dedicació i el compromís, que és el que creiem que fomentarà la confiança i la comunicació entre nosaltres i els nostres fills tota la vida. Per nosaltres termes com "alletar a demanda", "dormir sense llàgrimes" o "coallitar" formen part del nostre vocabulari, sense ser motiu d'exclamació, burla o oposició. Creiem en l'instint i en l'amor. No creiem en mètodes ni en teories, sino en experiències i emocions. No volem jutjar ni adoctrinar, tansols aportar el nostre granet de sorra a qui ens vulgui escoltar, i fer que la vivència de ser pares sigui un camí un xic més fàcil.

de Girona, doncs perque de moment és on hem decidit trobar-nos físicament, però som de tot Catalunya, i esperem tenir aviat companys i companyes de la resta d'Espanya i del món! Qui sap? Potser d'aquí un temps haurem de canviar el nom.... Aquest blog serà el nostre punt de trobada emocional, on tothom hi serà benvingut.

Quan neix un nen, neixen tres persones: un fill, un pare i una mare. I tots tres se senten igual de desprotegits davant la seva nova vida. Un xic d'ajuda no vindrà pas malament, oi?

Patufa