QUI SOM

Si tens fills (o planeges tenir-los) , si tens dubtes sobre la criança, si t'agradaria trobar un grup de pares/mares que et poguessin ajudar, recolzar..si busques informació sobre la Lactància Materna, sobre l'alimentació complementària o sobre el son dels infants, si les teves nits són mogudes, si fa poc que has tingut un bebé i estàs en ple post part i ningú t'entén, o simplement, t'agradaria compartir amb nosaltres les teves experiències, no ho dubtis, VINE! Ens podràs trobar el SEGON I QUART DISSABTE DE CADA MES al Centre Cívic de PLA DE PALAU (COSTAT PARC MIGDIA) de 16.30 a 18.30

diumenge, 6 d’abril del 2008

"Por exceso de cariño no se educa mal a nadie"

El títol d'aquest post l'he extret de l'entrevista a Carlos González que li van fer fa poques setmanes en un diari vasc, i que us penjo tot seguit.

"Los chavales de hoy en día son los que menos afecto reciben de toda la historia"

Sempre és un plaer llegir-lo...

Patufa

2 comentaris:

heidi ha dit...

Estic d'acord amb el caire del comentari.

Però... no trobeu que tendim massa a generalitzar?

Crec que ens estem convertint en presa del titular fàcil.

Els nens d'avui dia són els que menys afecte reben? Bé, potser sí. Però estic segura que no tots. I també estic segura que "abans" no tots els nens rebien més afecte que ara.

És cert que per excés d'afecte no s'educa malament a ningú. D'acord. Però no caiguem en el comentari fàcil... no generalitzem!

grup de suport a la criança ha dit...

Heidi tens raó, no s'ha de generalitzar,

però el títol de l'entrevista el posa el mateix periodista, i si t'hi fixes no és CG qui diu la frase, sinò el periodista que li formula com a pregunta, a la que ell respon que sí, que "Como mínimo debemos aceptar una cosa: los niños de hoy pasan mucho menos tiempo con sus padres que hace unos años, que es precisamente lo que más quieren".

Per mi el nucli de l'entrevista no és aquesta frase, sino justament la que he posat com a títol del post.